preloader

Historien

Et kulinarisk mesterværk blev født

Brōed & Bōef Burgerbar åbnede dørene den 16. oktober 2023, med store ambitioner om at levere gourmetburgere i særklasse. Bag konceptet står de dedikerede brødre Ahmed og Hamed Jallouli, som i samarbejde med burger entusiasten Anas Ayoubi skabte et kulinariske mesterværk.

Alt andet end "normal"

For at sikre, at Brōed & Bōef adskiller sig fra mængden af burgersteder, er kvaliteten af ingredienserne i centrum. Anas og brødrene Jallouli har arbejdet benhårdt for at skabe burgere uden mage og for at sikre, at hver burger er en smagsoplevelse uden sidestykke. Inden åbningen af Brōed & Bōef blev der gennemført omhyggelige prøvesmagninger, hvor et udvalgt smagspanel og samarbejdspartnere bedømte flere variationer. Resultatet blev 4 enestående burgere.

Fuld fokus på brødet og bøffen

Brødet kommer fra det økologiske håndværksbageri Jalm&B i København. Bøffen er den fineste tykkam med perfekt marmorering. Desuden bliver der brugt førsteklasses oste som lagret havarti og skimmelost.

Fremtidsplaner

Selvom der er planer om at udvide Brōed & Bōef til flere steder i Danmark, er ambitionen højst to-tre burgerbarer, hvor kvaliteten og autenticiteten kan bibeholdes. Målet er at skabe hyggelige og intime burgerbarer, hvor man kan opleve kokkens håndværk, uden at det nogensinde bliver en maskine, der laver maden.

Follow Us

broedboef kokken laver bedste burger i vejle